Egy barantázó magyarul él, gondolkodik, harcol, táncol, énekel. A legfontosabb feladata, hogy a lehető legalaposabban megismerje és magáévá tegye azt a kultúrát, amely az általa megtanult harci értékeket kifejlesztette.

1 %   F E L A J Á N L Á S

A Kapos Baranta Hagyományos Magyar Harcművészeti Egyesület köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelemadó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos segítség! Munkánk során a harcművészeti oktatás mellett a magyar kultúra és hagyomány minél szélesebb körű megismertetésével foglalkozunk.

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több emberhez eljusson a magyar kultúra, a rendszeres, magyar észjárásra épülő testmozgás!

Előre is köszönjük mindenki segítségét.

Az Egyesület adószáma: 18271955-1-14                                   Rendelkező nyilatkozat letöltése (pdf)  

Kapos Baranta Egyesület

P r o g r a m a j á n l ó

...............................

------------------------

Hagyományos magyar harcművészetünk gyökereihez nyúlik vissza a Baranta. A közelmúltban feltámasztott, azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportot már közel 3000 ember űzi a Kárpát-medencében, mesterei jelenleg is formálják, új elemekkel frissítik készletét.

Bár a modern Baranta csak húszéves múltra tekint vissza, hagyományos formáját évezredek óta űzik elődeink. Harcos múltunk elengedhetetlenné tette, hogy kifejlesszük a szokásainknak és lehetőségeinknek megfelelő küzdőformát, mely a kilencvenes évek elején szinte a feledés teljes homályából került ismét a köztudatba.

     Baranta induló mp3 - Baraka Együttes

Frissítés 2019.03.31-én (Hírek rovat bővült)

LEGFRISSEBB BEMUTATÓINK
LEGFRISSEBB HÍREINK