Bemutató árlista

Egy barantázó magyarul él, gondolkodik, harcol, táncol, énekel. A legfontosabb feladata, hogy a lehető legalaposabban megismerje és magáévá tegye azt a kultúrát, amely az általa megtanult harci értékeket kifejlesztette.

Bemutatók:

A Baranta csapatunk az alábbi formában tartja a bemutatókat:

Egész napos rendezvények esetén teljes programszolgáltatás a rendezvény kezdetétől a rendezvény végéig. A programszervezés teljes egészében a Baranta csapatra van bízva. A rendezvény arculatát önállóan megtervezhetjük, a belső tartalmi elemeket mi válogathatjuk össze.

Egyszeri, alkalmi bemutatók hagyományőrző-, harcművészeti fesztiválok, falunapok, városnapok, sportnapok, ünnepek alkalmával 25 - 60 percnyi programot tudunk teljesíteni egy adott rendezvényen.

Követelmény a szervező felé, hogy a csapat által biztosított műsor a főprogramban kapjon helyet. A bemutató alatt nem lehet párhuzamosan szóló zavaró zene, illetve ezen túlmenően legalább 15x15 méteres bemutató terület, 6 méteres belmagasság, egy irány forgalom előli elzárása /lőirány/, hangosítás, parkolóhely, öltöző biztosítása.

Árak:

25 perc 5-6 barantás                                                             50.000 Ft

45 perc 5-6 barantás                                                             75.000 Ft

60 perc 5-6 barantás                                                             100.000 Ft

Napi foglalkozások

(pl. íjásztatás, szablyavívás, lándzsavívás, övbirkózás, stb.)          25.000 Ft/óra

Az egész napos rendezvényeken (max. 6 óra) bemutató + foglalkoztató 150-200.000 Ft között változik, alkalomtól és rendezvénytől függően egyéni megbeszélés alapján.

Díszőrség, koszorúzás                                                           20.000 Ft